Free Hugs Globally ! 8 mei 2016

 

Ik zag online dat er Global hugs werden uitgedeeld op 7 & 8 mei j.l. en dacht, waar kan dit leuker zijn dan ‘n keer op Scheveningen? Op de boulevard. Dus zo gezegd zo gedaan.

Evenement aangemaakt, en mensen uitgenodigd. Het wilde dat ‘t erg heet was die dag, dus goed ingesmeerd, op de fiets bepakt en bezakt naar Scheveningen gefietst. Het was prachtig weer, en de toeristen genoten met volle teugen.

1a

Er waren 2 diehards gekomen Esther & Paul om te knuffelen, en zo hebben wij de zon getrotseerd, en daarna onszelf op 1 ijsje getrakteerd. Paul ging zelfs voor ‘n nummero 2 !

Toen ben ik weer rustig naar huis gefietst, want had wel genoeg zon genoten, en was gelukkig niet verbrand.

Het effect is wel minder, wanneer je ‘maar’ met 2 mensen staat om te knuffelen. Een enkeling was ronduit onbeschoft, van ‘Knuffelen ? Dat doe je maar thuis ‘ maar voor de rest hebben we vele glimlachen uitgedeeld, en ontmoetten een stel, dat de dag ervoor in Den Bosch had geknuffeld, en die kwam ons nu verwennen, met zo’n heerlijke echte lekker lange knuffel, kent u die?

19a

Die zijn ‘t allerbeste 🙂 Kortom het was weer ‘n zeer geslaagde middag, en tot de volgende keer knuffelen, want hoe je ‘t ook wend of keert, het blijft broodnodig !

 

Lieve groeten, Marjon.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s